Velkou cenu Plzně vyhráli Beránek s Blechovou

Poslední bodovací turnaj mládeže kategorie U11 v této sezoně se hrál v Plzni a byl součásti FeSTivalu stolního tenisu. Jeho vítězi se stali Vojtěch Beránek z HB Ostrov a Tereza Blechová ze Sokola Plzeň V.

Mladý havlíčkobrodský hráč to měl v závěru turnaje hodně těžké a v semifinále i finále o vítězství rozhodl až v pátém setu. Nejprve Tomáše Ďurčáka z KST Hluk a ve finále pak oddílového kolegu Pavla Brože.

Naproti tomu Tereza Blechová ztratila ve vyřazovací fázi turnaje pouhý jeden set a semifinále s Monikou Jankovskou i finále se Zuzanou Jíšovou vyhrála shodně 3:0.

Foto: Markéta Křížová

Velká cena Plzně U11

Finálové výsledky

Dvouhra chlapců, semifinále: Pavel Brož – Jakub Ranecký (oba HB Ostrov) 3:2 (-7,5,5,-10,2), Vojtěch Beránek (HB Ostrov) – Tomáš Durčák (KST Hluk) 3:2 (-9,6,11,-10,8). Finále: Vojtěch Beránek – Pavel Brož 3:2 (7,-9,-4,13,5).

Dvouhra děvčat, semifinále: Zuzana Jíšová (SKST Vlašim) – Tereza Šlampová (Sokol Vracov) 3:1 (8,6,-8,6), Tereza Blechová (Sokol Plzeň V) – Monika Jankovská (Spartak Čelákovice) 3:0 (5,4,8). Finále: Tereza Blechová – Zuzana Jíšová 3:0 (9,7,5).

Kompletní výsledky najdete ZDE

Fotogalerii z turnaje najdete ZDE

související články