Table Tennis Cup novým partnerem ČAST

Vedení České asociace stolního tenisu a zástupci Table Tennis Cup podepsali memorandum o spolupráci na dobu tří let. Společností, která od začátku letošního roku podobně spolupracuje například s Německým svazem stolního tenisu (DTTB) a je partnerem také Evropské unie stolního tenisu (ETTU).

Nyní se stává oficiálním partnerem České asociace stolního tenisu a oficiálním partnerem české Extraligy. „S potěšením oznamujeme, že zástupci společnosti Table Tennis Cup podepsali memorandum o spolupráci s Českou asociací stolního tenisu (ČAST) na dobu tří let.

Jsme hrdí na toto partnerství, díky kterému můžeme propagovat stolní tenis po celé České republice a zvýšit povědomí o sportu, který milujeme. Chceme oslovit více hráčů a zejména mladší generaci, aby soutěžili, zlepšovali svoji techniku a měli ambice stát se profesionály.

Cílem tohoto partnerství s ČAST je popularizace stolního tenisu v České republice. Dohodli jsme se, že všechny turnaje Table Tennis Cupu budou přidány do oficiálního kalendáře českých soutěží na webových stránkách https://www.ping-pong.cz/cast/events.

Všechny zápasy na českých turnajích Table Tennis Cupu budou hodnoceny podle kritérií žebříčku ČAST STR. Pravidelně budou organizovány společné turnaje nejlepších hráčů v zemi – Table Tennis Cup ČAST Masters, včetně hráčů českého národního týmu. A my o nich budeme informovat všechny příznivce stolního tenisu. Jsme přesvědčeni, že pravidelné turnaje pomohou udržovat vysokou úroveň hry a zvýší konkurenceschopnost.

Table Tennis Cup je hrdý na to, že se stává oficiálním partnerem Extraligy v České republice.

Hledíme do budoucnosti s důvěrou, věříme v náš úspěch a dlouhodobou spolupráci! Sledujte nás a pojďme hrát stolní tenis společně,“ vydali po podpisu memoranda toho oficiální prohlášení zástupci společnosti Table Tennis Cup.

související články