PingCast o padesát dílů později

Podcast o stolním tenise, PingCast, zakončil druhou kapitolu. Poprvé pokryl celou sezonu od srpna až do června. Mezitím se k Michalu Henželovi připojil další moderátor – Adam Procházka. Spolu pro vás připravili víc než padesát epizod. Pozvali zajímavé i slavné hosty, kteří trhali rekordy v počtu zhlédnutí.


Průměrně sledovalo jeden PingCast 1 400 nadšenců. Ovšem některé díly normu nedodržely. Hned měsíc od začátku sezony vás zaujal ten s Markem Čihákem. Rozhovor, ve kterém havířovský kouč mluvil o konci extraligové kariéry a trenéřině, upoutal pozornost více než dvou tisíc fanoušků na Facebooku a na Youtube.

Stejnou hranici překonal i Tomáš Tregler nebo Karel Karásek. Rekord ale patří Petru Korbelovi, jehož epizoda nasbírala téměř dvojnásobné číslo, přesně 3 813 zhlédnutí.

Čísla stoupala, stopáž naopak klesala. Z živých hodinových podcastů se postupně stávaly předtočené čtyřicetiminutové, nebo dokonce půlhodinové. Kdyby vám ale i třicet minut přišlo až příliš, můžete si nově vybírat mezi jednotlivými kapitolami. Klidně si teď na YouTube místo celého dílu s Korbelem pustíte třeba jenom část, ve které mluví o tréninku dětí.

Díky, že se díváte. A že posloucháte. Vrátíme se s novou sezonou. Do té doby prozkoumejte uplynulé epizody přehledně seřazené v seznamu na YouTube, na webu nebo třeba v podcastových aplikacích Anchor, Breaker, Castbox, Google Podcast, Pocketcast, Radio Public, Spotify, Apple podcast a Overcast.

související články